Joulukuoro Joulukuoro

Tule mukaan laulamaan Kuopio maailmankartalle!

Kuopion joulukauden avajaisissa lauantaina 19.11. tempaistaan tänä vuonna iloisesti ja toivottavasti myös kovaäänisesti Kuopio-viikon kunniaksi. Tavoitteena ei ole enempää tai vähempää kuin laulattaa Suomen suurinta joululaulukuoroa torilla klo 16 – juuri ennen joulukauden avajaisten huipennusta, ilotulitusta.

Kolmen laulun kuoro perustetaan kirjaimellisesti vain ja ainoastaan kolmen joululaulun ajaksi. Laulut ovat Porsaita äidin oomme kaikki, Soihdut sammuu ja Joulupuu on rakennettu.

Nyt kaipaamme joukkoon entistä enemmän laulajia ja tavallisia hyräilijöitäkin, jotta tapahtumasta saadaan todella ”Suomen suurin”. Mihinkään Guinnesin ennätystenkirjaan emme ole pyrkimässä, mutta voimaa ja riemukasta mieltä tarvitaan aina.

Joten jos olet laulaja tai edes haaveilet esiintyvästi kerran elämässäsi Suomen suurimmassa joululaulukuorossa, niin ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen ei ole millään tavalla pakollista - pääasia, että tulet torille lauantaina 19.11. viimeistään klo 16. 

Oman itsesi tai kuorosi lisäksi toivomme, että tuot joululaulukuoroon myös kaikki kynnelle kykenevät kaverisi. Mitä enemmän meitä on, sen paremmalta me kuulostamme!

Keskiarvo (0 Ääniä)

Kommentit

Kirjakerhomme naiset lupaavat laulaa Kuopiota maailmankartalle! Ainakin neljä henkeä paikalla...

Kirjoitettu 31.10.2011 15:34.

Ylös
Eiköhän paikalle ilmaannu myös Kuopion Maestralaulajiakin!

Kirjoitettu 7.11.2011 14:20.

Ylös